Thursday, March 10, 2011

Kosmetik Natasya

Mengembalikan Keayuan & Kejelitaan
.

Produk Natasya mendapat sambutan menggalakkan daripada orang ramai terutamanya wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan. Terdapat 3 jenis produk dalam rangkaian produk Natasya iaitu Natasya Herba, Natasya Gold dan Natasya S Series.
.

Rangkaian Produk Natasya Herba
http://www.natasya2u.com/files/prd_img/herbs/sabunherba/02.png
.

Sabun Herba (80g)
Harga Promosi : RM 13.50 [Harga Sebenar : RM 14.00]
..
Formulasi terkini berasaskan herba-herba semulajadi dan diperkaya dengan ekstrak kacang soya, aloe vera, dan Vitamin E dalam bentuk sabun berfungsi sebagai pembersih yang mampu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati,menanggalkan minyak berlebihan, mengawal keseimbangan lembapan semulajadi dan mencerahkan kulit selain daripada menhilangkan jerawat. Sesuai untuk semua jenis kulit bagi lelaki dan perempuan.

Cara penggunaan : Cuci muka dengan sabun herba, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.

Isi kandungan : Soap Noodles, R.O Water, Orange Color, Cucumber Extract (Cucumis Sativus), Soyabean Extract, (Glycine Soja), Olive Oil (Olea Europaea), Palm Kernel Oil, Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis), Vitamin E (Tocopherol Acetate), Hydrolysed Collagen, Sunset Yellow Color.
 
.
http://www.natasya2u.com/files/prd_img/herbs/prodiet/02.png
Pro Diet (Percuma Shaker)
Harga Promosi : RM 76.00 [Harga Sebenar : RM 79.90]
.
Ramai orang mengalami keadaan berat yo-yo, dimana berat badan mereka akan naik selepas berhenti menjalani program pelangsingan. Hal ini disebabkan toksin yang kebanyakan larut lemak masih belum disingkirkan.Toksin yang larut lemak, jika tidak disingkirkan akan kekal tersimpan di dalam tisu lemak. Namun dengan Pro Diet (program diet), bukan sahaja dapat mengatasi masalah berat yo-yo, malahan dapat menurunkan berat badan secara sihat dalam masa yang singkat tanpa perlu menyekat selera makan. Kombinasi esktrak buah-buahan, sayuran dan bijirin dengan menggunakan teknologi tinggi dapat melangsing dan membentuk tubuh badan yang diidamkan. Malah tidak menyebabkan cirit-birit. Diperakui selamat dan halal. Sesuai diambil oleh lelaki dan perempuan.

Perhatian:
Ibu yang mengandung dan menyusu perlu mendapatkan nasihat profesional sebelum mencuba Pro Diet.
Cara penggunaan:
Pro Diet (Siang) – Campurkan satu paket Pro Diet (siang) dengan 200ml air sejuk, goncang dan minum selepas sarapan pagi.
Pro Diet (Malam) – Campurkan satu paket Pro Diet (malam) dengan 200ml air sejuk, goncang dan minum sebelum makan malam.

Isi kandungan:
Pro Diet Siang – Whey Protein Concentrate, Lecithin, Glucose, Inulin, Beta-glucan, Honey Melon Powder, Pectin, Blue-Green Algae (AFA), Apple Powder, Lettuce Powder, Celery Powder, White Kidney Bean Extract, Chito-Oligo Sacharide, Garcinia Cambogia.
Pro Diet Malam – Sugar Beet Fibre, Inulin, Soy Fibre, Fructose, Lotus Leaf Powder, Tomato Powder, Mixed Fruit Powder, Aloe Vera, Hawthorn Powder, Red Yeast Rice, Asiatic Plaintain(Psyllium).
.http://www.natasya2u.com/files/prd_img/herbs/uvspf25/02.png
Krim Pelindung UV SPF 25
Harga Promosi : RM 37.90 [Harga Sebenar : RM 39.00]
.
Krim Pelindung UV SPF 25 bertindak mencerahkan kulit malah pada masa yang sama mengurangi masalah jeragat dan pori-pori. Rumusan teknologi terkini membolehkan kulit wajah cerah dengan memantulkan cahaya daripada cela kulit yang terbina daripada garis halus dan kedutan sambil mengurangi kesan merah yang berpunca daripada kulit sensitif.

Cara penggunaan: Sapukan Krim pelindung UV SPF 25 secara rata pada keseluruhan kulit mukadengan urutan secara membulat.

Isi kandungan: R.O Water, Glycerine, Vitamin E (Tocopherol Acetate), Jojoba Oil (Buxus Chinensis), Aprikot Kernel Oil, Cinnamon (Cinnamomum Cassia), Ascorbic Acid, Polydextrose, Acrylate Copolymer, Benzophenone 4.
.
http://www.natasya2u.com/files/prd_img/herbs/bedakasas/02.png
Bedak Asas
Harga Promosi : RM 34.00 [Harga Sebenar : RM 35.90]
.
Bedak Asas yang khusus dicipta serasi dengan jenis kulit anda bagi mendapatkan kulit yang berasa selesa dan kelihatan cantik sepanjang hari dengan memperbaiki noda di wajah, menjadikan warna kulit muka sekata, menutup cela walaupun dengan sapuan yang nipis dan tahan lama serta tidak berminyak selain bertindak sebagai pelindung daripada sinaran matahari. Hanya mengambil 1 minit untuk mengubah kulit muka anda menjadi lebih berseri dengan penampilan yang sempurna.

Cara penggunaan: Sapukan Bedak Asas secara rata pada keseluruhan muka sebelum menggunakan alat solek.

Isi kandungan: R.O Water, Calendula Officinalis, Green Tea, Sunflower Seeds, Shea Butter, Vitamin E, Polywax, Cucumber Extract, Glycerine, Sodium Acrylate, Silica Dimetyl Silylate, Disodium EDTA,
.
http://www.natasya2u.com/files/prd_img/herbs/toner/02.png
Toner
Harga Promosi : RM 17.90 [Harga Sebenar : RM 18.90]
.
Satu lagi produk yang dapat memenuhi impian anda untuk memiliki kulit wajah bersih, segar dan sihat. Toner ini bukan sahaja bertindak membersihkan malah dapat mengembalikan kulit wajah yang kusam dan lesu selain mengecilkan pori-pori kulit. Untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah, pastikan anda menyapunya setiap hari. Kelembapan kulit akan lebih seimbang. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara penggunaan: Selepas membersih muka dengan Sabun Herba, semburkan toner keseluruhan kulit muka, tepuk dan ratakan dengan jari.

Isi kandungan: R.O Water, Propylene Glycol, PEG-8, Aloe (Aloe Barbadensis) Extract, Cucumber Extract, Perfume, Algae (Seaweed Extract), Phenoxyethanol, Methylsilanol Manuronate, Polysorbate-20, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben,Butylparaben, Isobutylparaben.
 

 
Pro Fitt
Harga Promosi : RM 73.90 [Harga Sebenar : RM 75.90]
.
Pro Fitt adalah satu produk mengekalkan berat badan pada tahap ideal serta mengelakkan pengumpulan lemak berlebihan. Pro Fitt membolehkan anda mencapai bentuk badan yang seimbang dan penuh bertenaga. Pro Fitt mengandungi biji anggur dan protein soya yang diperlukan untuk kesihatan yang perlu diserap dari makanan dalam keseimbangan yang betul untuk kegunaan tubuh badan dan kecantikan kulit. Pro Fitt dapat membantu mencegah daripada penyakit kanser payudara dan prostat disamping mencantikkan bentuk payudara. Pro Fitt sesuai diambil selepas bersalin bagi menambahkan tenaga dan nutrisi yang hilang ketika proses bersalin.
 
Cara penggunaan: Campurkan satu paket Pro Fitt dengan 200ml air sejuk, goncang dan minum seelok-eloknya setiap pagi sebagai sarapan pagi.
 
Isi kandungan: Isolated Soy Protein, Fructose, Oat Bran, Pectin, Strawberry Powder, Malt Extract Cereal, Coarce Rice, SkimMilk Powder, Grape Seed, Red Bean Powder, Red Lentils, Soy Lecithin, Carrot Powder, Soy Fibre and Hawthorn Berry.
.
.
Rangkaian Produk Natasya Gold
.
Vitamin C Serum
Harga Promosi : RM 21.90 [Harga Sebenar : RM 22.90]
.
Vitamin C Serum membersih dan melicinkan dengan intensif. Vitamin C Serum adalah rawatan anti-penuaan memulih segera visual dan tekstur kulit. Ia juga bertindak melenyapkan jeragat bahkan menghilangkan kesan merah serta radang pada kulit. Sesuai untuk kulit sensitif dan digunakan pada waktu pagi dan malam.
 
Cara penggunaan: Titiskan Vitamin C Serum ke atas tapak tangan, sapu dan ratakan pada kulit wajah dan biarkan kering sebelum memakai toner dan krim.
 
Isi kandungan: R.O Water, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Extract, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, Vitamin C (Ascrobyl Palmitate), Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Dermawhite nf Is 9410, Crospovidone (Kollidone-CL), Strawberry (Fragaria Vesca) Essence.
 
.
Toner Gold
Harga Promosi : RM 38.00 [Harga Sebenar : RM 39.90]
.
Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegar dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk mengecilkan pori dan mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, mengecilkan pori-pori kulit dan menambahkan kelembutan kulit wajah.
 
Cara penggunaan: Selepas membersih muka dengan Sabun Kolagen, semburkan Toner keseluruhan kulit muka dan ratakan dengan jari.
 
Isi kandungan: R.O Water, Propylene Glycol, Algae Extract(Seaweed), Cucumber (Cucumis sativus) Extract, Aloe (Aloe Barbadensis)Extract, Perfume, PEG-8 Stearate, Phenoxyethanol, Polysorbate-20, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Methylsilanol Mannuronate.
 
.
Skrub
Harga Promosi : RM 47.00 [Harga Sebenar : RM 48.90]
.
Lakukan penjagaan muka sekali atau dua kali dalam seminggu dengan Skrub Natasya Gold bagi menghilangkan dan mengurangkan bintik-bintik hitam dan cela. Ia bukan sahaja mengurangkan malah menjadikan kulit wajah lebih lembap selain daripada menanggalkan sel-sel kulit mati.
 
Cara penggunaan: Sapukan Skrub ke atas wajah dan leher yang lembap. Urut perlahan-lahan menggunakan hujung jari dan elakkan terkena kawasan sekitar mata. Basuh dengan menggunakan air sejuk.
 
Isi kandungan: R.O Water, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Extract, Jojoba Oil (Buxus Chinensis), Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Acrylate Copolymer, Phenoxyethanol, Orange 15510.
 
.

Sabun Kolagen
Harga Promosi : RM 23.90 [Harga Sebenar : RM 24.90]
.
Sabun Kolagen dapat membersihkan tanpa mengeringkan kulit muka kerana ia dihasilkan daripada gabungan losyen pembersih yang dapat menghilangkan debu, minyak berlebihan dan kotoran lain dengan cukup berkesan. Penggunaannya yang berterusan tidak akan memberi kesan kepada pertahanan asid semulajadi selain dapat mengurangkan garis-garis halus akibat tanda penuaan dan menjamin kelembapan.
 
Cara penggunaan:Buihkan sabun Kolagen, kemudian sapu dan urut perlahan pada keseluruhan kulit muka. Bilas sehingga bersih.
 
Isi kandungan: Transparent Glycerine Base, R.O Water, Cucumber (Cucumis Sativus) Extract, Orange 02103, Jojoba Oil (Buxus Chinensis), Collagen, Sunset Yellow 15985, Lactic Acid.
 
.
Krim Pelindung SPF 30
Harga Promosi : RM 66.90 [Harga Sebenar : RM 69.90]
.
Mengurangkan tanda kedutan pada bahagian mata, memberi perlindungan daripada sinar UVA/UVB, menghalang tanda-tanda penuaan sambil menjadikan kulit lebih anjal. Penggunaan berterusan bukan sahaja dapat menjaga malah ianya dapat merawat kulit anda agar kekal berseri sepanjang hari.
 
Cara penggunaan: Sapukan Krim Pelindung SPF 30 secara rata pada keseluruhan kulit selepas penggunaan Toner dan Krim Pelembap.
 
Isi kandungan: R.O Water, Aloe (Aloe Barbadensis) Extract, Calendula (Calendula Officinalis) Extract, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Gingko Biloba Extract, Vitamin E (Tocopherol Acetate), Green Tea (Camellia Oleifera) Extract, Aprikot Kernel Oil, Sodium Acrylates, Phenoxyethanol, Melanin Proteolytic Enzyme.
 
.
Krim Pelembap
Harga Promosi : RM 57.90 [Harga Sebenar : RM 59.90]
.
Amalkan penggunaan Krim Pelembap Natasya kerana ianya memberikan kesan kulit lembut bak baldu, menelap dengan cepat ke dalam kulit. Bukan saja bagus untuk hidratkan kulit, ia juga bagus sekali menganjalkan kulit yang mulai kendur. Selain itu, ia menghalang sinaran UV menembusi lapisan kulit dan bertindak melambatkan proses penuaan.
 
Cara penggunaan: Sapu Krim Pelembap pada keseluruhan wajah dengan urutan secara membulat selepas mengguna Toner.
 
Isi kandungan: R.O water, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Cucumber (Cucumis Sativus) Extract, Aloe (Aloe Barbadensis) Extract, Royal Jelly, Tocopheryl (Vitamin E) Linoleate, Silanediol Salicylate, Methylsilanol Mannuronate.

1 comment:

 1. salam,

  Kami dari Natasya ingin menjemput tuan/puan selaku stokis dan pengguna produk natasya untuk melayari laman web kami dan facebook page kami di alamat berikut

  www.natasya2u.com
  www.facebook.com/natasya2u

  Sebarang pertanyaan berkenaan dengan produk dan syarikat kami bolehlah berbicara terus dengan wakil syarikat kami melalui facebook page kami iaitu natasya2u.

  Pelbagai informasi terkini berkenaan syarikat dan produk yang kami kongsikan dalam laman tersebut. Kami juga berkongsi tips-tips kesihatan dan penjagaan kecantikan untuk para pengguna. semoga maklumat yg kami kongsikan berguna untuk tuan/puan selaku pengedar dan pengguna produk kami.

  sekian terima kasih.

  ReplyDelete