Thursday, March 10, 2011

Kosmetik De'Putih

Kosmetik De’Putih
Ringkas, Selamat & Berkesan
.
De’Putih®  3 Dalam 1
Kecerahan seri wajah terserlah
http://www.deputih.com/images/Set%20copy.jpg
Harga Promosi : RM 27.90 [Harga Sebenar : RM 29.90 (SM) | RM 33.90 (SS)]
.
Set De’Putih® 3 Dalam 1 ringkas, selamat dan berkesan. Memulih, mencerah dan mengatasi masalah kulit gelap, jerawat, jeragat, berminyak dan garis kedutan. De’Putih® berasaskan buah-buahan dan bahan semulajadi.

Set De’Putih® 3 Dalam 1 mengandungi:
* Sabun Herbal    50g   
* Krim Siang         5g  
* Krim Malam        5g   

Cara Penggunaan:
Siang
Langkah 1 : Cuci muka dengan Sabun Herbal. Disyorkan mengguna Facial Toner dan Krim Pelembap selepas cuci muka.
Langkah 2 :Sapu Krim Siang sekata pada muka (Pilihan : Boleh guna alas bedak / bedak muka selepas Krim Siang)
Malam
Langkah 1 : Cuci muka dengan Sabun Herbal. Disyorkan mengguna Facial Toner dan Krim Pelembap selepas cuci muka.
Langkah 2 : Sapu Krim Malam sekata pada muka sebelum tidur.

.
Facial Toner 50ml
Wajah sentiasa segar dan bersih
http://www.deputih.com/images/Facial%20Toner.jpg
Harga Promosi : RM 12.00 [Harga Sebenar : RM 12.90 (SM) | RM 14.90 (SS)]
.
Facial Toner De’Putih® berasaskan ekstrak aloe vera, timun dan buah-buahan. Bertindak lembut ke atas kulit tanpa iritasi. Ekstrak aloe vera melembap, menyegar dan memulihkan kulit. Ekstrak timun pula, menyejuk dan mengecutkan liang pori-pori. Facial Toner De’Putih® boleh mencerahkan kulit, mengurangkan garis kedutan dan menganjalkan kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara penggunaan : Selepas membersih muka dengan Sabun Herbal. Pejam mata dan semburkan Facial Toner pada keseluruhan muka dan leher. Kemudian ratakan dengan jari. Guna 2 kali sehari, siang dan malam. Biarkan Facial Toner meresap ke dalam kulit sebelum menyapu Krim Pelembap, Krim Siang atau Krim Malam.

.
Sabun Herbal 50g
http://www.deputih.com/images/Herbal%20Soap.jpg
Harga Promosi : RM 6.50 [Harga Sebenar : RM 6.90 (SM) | RM 7.90 (SS)]
.
Sabun Herbal De’Putih® berasaskan ekstrak buah betik. Berkesan membersihkan kotoran, lebihan minyak dan menanggalkan sel kulit mati. Membersih secara mendalam dan mencerahkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Cara Penggunaan : Buihkan Sabun Herbal dengan air di tapak tangan. Lumur pada seluruh muka. Urut dan bilas dengan air sejuk sehingga bersih. Guna pada waktu siang dan malam. Disyorkan mengguna Facial Toner dan Krim Pelembap selepas cuci muka.

.
Krim Siang 5g
http://www.deputih.com/images/Day%20Cream.jpg
Harga Promosi : RM 9.50 [Price: RM 9.90 (SM) | RM 10.90 (SS)]
.
Krim Siang De’Putih® sebagai krim pelindung UV, alas bedak dan pencerah kulit waktu siang. Melindungi dan mencerahkan kulit waktu siang. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Cara Penggunaan : Sapu Krim Siang sekata pada muka. Guna pada waktu siang. Disyorkan mengguna Facial Toner dan Krim Pelembap sebelum sapu Krim Siang.


Krim Malam 5ghttp://www.deputih.com/images/Night%20Cream.jpg
Harga Promosi : RM 15.50 [RM 15.90 (SM) | RM 17.90 (SS)]
.
Krim Malam De’Putih® sebagai krim pemulih dan pencerah kulit waktu malam. Mencerah, memulih dan membaharui sel kulit yang rosak. Mengatasi masalah kulit gelap, jerawat, jeragat, berminyak dan garis kedutan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara penggunaan : Sapu Krim Malam De’Putih® serata pada muka. Guna pada waktu malam sebelum tidur. Disyorkan mengguna Facial Toner dan Krim Pelembap sebelum sapu Krim Malam.
.
Krim Pelembap 5g
Kulit lembap dan licin selembut sutera
http://www.deputih.com/images/Moisturiser.jpg
Harga Promosi : RM 9.50 [Price: RM 9.90 (SM) | RM 10.90 (SS)]
.
Krim Pelembap De’Putih® berasaskan vitamin E, ektrak aloe vera, ekstrak timun dan bahan semulajadi. Melembap, menyegar, menyejuk dan menggurangkan irritasi kulit. Krim Pelembap De’Putih® tidak berminyak dan tidak melekit serta mudah meresap ke dalam kulit. Kulit licin dan selembut sutera. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara penggunaan : Sapu Krim Pelembap serata pada muka. Boleh guna siang dan malam selepas mengguna Facial Toner. Biarkan Krim Pelembap meresap ke dalam kulit sebelum sapu Krim Siang atau Krim Malam.

No comments:

Post a Comment